01 noiembrie 2006

Have trafffic? Need traffic? Get traffic!

Hmm...primul post pe acest blog...

Intrebare fireasca:cine sunt eu? Chiar are importanta? Important e ce se comunica si cum se comunica, mai putin cine comunica. Daca vreti, in mod oficial lucrez in echipa(noua echipa) trafic punct ro, dar punctele de vedere de pe acest site sunt unele neoficiale, doar ale mele. Sunt doar parerile cuiva care are ceva de spus, si nu tace...Traficguy a reprezentat inspiratia de la Googleguy aka Matt Cutts, fara nici o analogie insa intre cunostiintele mele si cele ale maestrului de la G.

De ce acest blog? In primul rand pentru a intra in legatura cu cei care folosesc unealta trafic.ro si apoi pentru a incerca atragerea celor care doresc sa-si imbunatateasca cunostiintele despre mediul online, atat ca trafic al site-urilor, dar si ca marketing sau advertising online. Parafrazand titlul, Ai trafic, vrei trafic, poftim trafic, blogul se vrea a se adresa atat webmasterilor din Romania, dar, mai ales micilor afaceristi online care doresc sa afle raspunsuri legate de intrebari legate de serviciile noastre(hey, avem si un serviciu de relatii cu clienti) dar si sa studiem impreuna cazuri reale si metode de imbunatatire a traficului site-urilor romanesti.

Ce e acest blog? O unealta de comunicare, dezbatere si impartasire a informatiilor specifice mediului online romanesc. Realizarile dar si insuccesele(hihi, mai ales astea) acestui se vor a fi dezbatute aici. Orice noutati din domeniul online, dar si cele offline legate de online (cum suna :D ) sunt binevenite.

Ce nu e acest blog? Nu e un serviciu oficial de PR - il avem pe Sorin care se ocupa de asa ceva - , nu e un serviciu de relatii cu clientii si nici suportul tehnic al trafic.ro - acestea le gasiti pe site. Totusi, problemele utilizatorilor care sunt postate pe acest blog ajung si la ei.

Atentionare: acest blog s-a nascut din ideea de a publica ultimele noutati legate de trafic.ro, si de toate site-urile care folosesc acest sistem. Totusi, ideile si sugestiile ce vor fi publicate de mine aici nu sunt afirmatiile oficiale netBridge sau trafic.ro!