03 noiembrie 2006

700.000 sau 700 Kile de vizitatori pe trafic ro

Se pare ca luna octombrie a adus o crestere semnificativa pentru trafic.ro(18%), ceea ce nu e rau.

Doua lucruri enervante pentru ziua de azi: reclama la Stalisnskaya de pe home page-ul nostru, si faptul ca nu primesc inca nici o intrebare referitoare la subiectele acestui blog.

Edited: oare la ce ma gandeam cand ma asteptam la vizitatori pe blog? Fara pagina indexata, fara backlinks, fara posturi in alte blog-uri, fara RSS feeds...:)

Ok, e timpul pentru prima lectie de crestere a traficului lume: daca vrei vizitatori, get your god damned site indexed in search engines and directories!!!. Cred ca e momentul sa o fac si eu.

Uite cum se face verificarea daca esti indexat pe google:
Varianta simpla: cache:traficguy.blogspot.com si vezi ca nu apare nimic despre pagina ta, adica ceva in genul, "Your search - cache:traficguy.blogspot.com - did not match any documents." atunci e urata treaba.
Varianta mai complicata:instalezi toolbar-ul de la google, din optiuni bifezi sa vezi si Page Info, intri pe site-ul tau, faci click pe butonul de info din Google Toolbar(GT), selectezi Cached Snapshot of the Page si ar fi bine sa apara ceva diferit de "not found" :)

PS: Ce bine ar fi fost daca blogger.com, in varianta hostuita ar fi acceptat si sitemaps :(